.lang.php not found

Help with installation and general calendar setttings

.lang.php not found

Postby whispers » Thu Sep 27, 2012 1:58 pm

Hi I have managed to install the calendar but when I log into the admin section and try to view the calendar it doesn't show any dates or anything and just says the following in the boxes:
/public_html/calendar/ac-contents/lang/.lang.php not found

Many thanks
whispers
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 27, 2012 1:54 pm

Re: .lang.php not found

Postby RJK » Sun Oct 14, 2012 10:10 am

On and off I've experienced this problem too. For me it's only with Firefox and I've decided it's something to do with my machine / version of Fireforx & it's settings. I say this as it will work in any other browser on my machine just fine, and any other maching on our network (3 others) in every browser (including Firefox) just fine. Typically for me after a period of time it'll even work on my machine in Firefox....weird.

Have you tried using a different browser?
RJK
 
Posts: 10
Joined: Mon Nov 30, 2009 11:04 am
Location: France

Re: .lang.php not found

Postby mandarin » Tue Oct 16, 2012 11:21 am

The problem is of course that if OP does not see it then it's likely that viewers of the calendar will be in a similar situation.

not very good.
mandarin
 
Posts: 5
Joined: Mon Jul 26, 2010 5:31 pm

Re: .lang.php not found

Postby PauloZ » Wed Nov 14, 2012 5:29 pm

Sometimes, I have this issue when using Safari on Mac OSX 10.8. However if I close all Safari windows and re open browser , than it gets fine. :roll:
Firefox so far has not this problem.
PauloZ
 
Posts: 3
Joined: Fri Oct 05, 2012 5:46 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron