calandar v3.03.02

Found a bug?
Let me know so I can sort it out

calandar v3.03.02

Postby cliffy » Sun Feb 14, 2010 4:27 pm

Please Help.

When I edit in admin at the bottom of the screen up pops Information: Item added Successfully or deleted Successfully.
ie8 just freezers.
cliffy
 
Posts: 3
Joined: Fri Feb 05, 2010 3:28 pm

Re: calandar v3.03.02

Postby rcph » Sun Feb 14, 2010 6:49 pm

Yes, in IE8 there is a freeze, no choice but to turn off mootols, but it is better to be using Firefox ;)
rcph
 
Posts: 31
Joined: Thu Feb 07, 2008 11:58 am
Location: Czech republic

Re: calandar v3.03.02

Postby chris » Sun Feb 14, 2010 8:25 pm

Hi,

"Turning off" mootools is not really an option as then half the "features" and certainly the calendar bookins page won't work.
For some reason I can't get an internet connection with IE right now (no idea why) so I can't test.
Are you getting a javascript error?

Chris
User avatar
chris
Site Admin
 
Posts: 1088
Joined: Mon Dec 17, 2007 7:42 pm
Location: Málaga, Spain

Re: calandar v3.03.02

Postby rcph » Mon Feb 15, 2010 8:11 pm

Yes, in IE is freezing the browser, displaying information on what has been a change in the lower right corner. I do not know what it might cause, but maybe he did not like any javascript.
I personally not settle, because I use Firefox to manage and there is everything right. Only I have the right to adjust the calendar view in IE, because it has the support of some other elements. The Czech Republic belongs among countries with a large proportion of IE users, so I always modify the source code for trouble free viewing.
rcph
 
Posts: 31
Joined: Thu Feb 07, 2008 11:58 am
Location: Czech republic

Re: calandar v3.03.02

Postby chris » Mon Feb 15, 2010 11:10 pm

I have finally got IE8 to connect to the internet and have had no problems with the admin.
I have happily been updating items and states and it hasn't frozen once.

Are you getting any ie errors?

Chris
User avatar
chris
Site Admin
 
Posts: 1088
Joined: Mon Dec 17, 2007 7:42 pm
Location: Málaga, Spain

Re: calandar v3.03.02

Postby chris » Mon Feb 15, 2010 11:13 pm

ah, spoke too soon...
I just re-read the original bug post and it referrs specifically to adding an item. I was trying everything but that.

Now I have tried it and, as reported it freezes.
The good news is, as it works with all the other options, it is not an error with the popup message itself, rather there must be a specific bug with that particular page. I will look into it...

Chris
User avatar
chris
Site Admin
 
Posts: 1088
Joined: Mon Dec 17, 2007 7:42 pm
Location: Málaga, Spain

Re: calandar v3.03.02

Postby Frank » Sat May 01, 2010 5:49 pm

Hi,

I recently started with the calendar and it freezed frequently with my IE8. I turned on the IE8 compatibility mode and that worked for me!

Regards,

Frank
Frank
 
Posts: 1
Joined: Sat May 01, 2010 5:45 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron