Show one item of many in one calendar

Help with installation and general calendar setttings

Show one item of many in one calendar

Postby steph2saly » Mon Sep 03, 2012 5:08 pm

Hi one question,
I ve got 2 types of product :
Product1
and product 2
In each product, there's many other product,
is it possible to display only one product with their product ?
for example :
SIKAS 1
SIKAS 2
COCOTIER 1
COCOTIER 2
can i display a calendar withe only All Sikas in a page, and display a calendar withe all COCOTIER in another page ?
do i used a same calendar for different display ?
thanks
steph2saly
 
Posts: 9
Joined: Mon Aug 27, 2012 5:12 pm

Re: Show one item of many in one calendar

Postby steph2saly » Tue Sep 04, 2012 11:03 am

could you help me please ?
steph2saly
 
Posts: 9
Joined: Mon Aug 27, 2012 5:12 pm

Re: Show one item of many in one calendar

Postby brunitika » Wed Sep 05, 2012 9:07 am

You posted the same message in two different thread :P

For your proposal would be easier to make two different installation of the calendar (one for each product) and displaying so in two different pages. To make it in one calendar would need some code (and db) modifications (for example you create a new column/table with "product" for each item and you call then items from db with "select where product=product1, ...).
brunitika
 
Posts: 15
Joined: Fri Aug 24, 2012 8:07 pm

Re: Show one item of many in one calendar

Postby steph2saly » Wed Sep 05, 2012 9:28 am

For your proposal would be easier to make two different installation of the calendar (one for each product) and displaying so in two different pages.

Thanks, but how can i do that ?
Could i used the same base, or do i need to create for each product a database ?
Actually i've got one database Msql.

So can I instal the calendar many times in the same Base ?
I don't realy understand.
thanks
steph2saly
 
Posts: 9
Joined: Mon Aug 27, 2012 5:12 pm

Re: Show one item of many in one calendar

Postby brunitika » Fri Sep 07, 2012 8:41 am

steph2saly wrote:Thanks, but how can i do that ?


You have to create two different installation on two different path. For example:

- http://yourdomain.com/sika
- http://yourdomain.com/cocotier

Could i used the same base, or do i need to create for each product a database ?


For this you need two different database.

Cheers
brunitika
 
Posts: 15
Joined: Fri Aug 24, 2012 8:07 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron